Habertürk 26.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sağlık, iş güvenliği be yenilik anlamındaki işlerin sabah saatlerinde halledilmesini tavsiye ediyor.

Başak burcu 26 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar Salı günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Saat 14:28 olana dek özgün fikirlerinizle sorunlarınıza çare bulabilmeyi arzularsınız. Eğer iş hayatınız ve günlük uğraşılarınızda özgürseniz tabii ki çok daha rahat bir şekilde yol almanız, ilerlemeniz mümkündür. Benim tavsiyem saat 09:13 Ay-Mars ve ardından Ay-Jüpiter olumlu görünümlerini kendinize rehber ve kuvvet edinerek işlerinizi yoluna koymanızdır. Bu iki enerji bilinçli ve kendinizden emin bir şekilde her işi detaylarıyla ele alarak çözüme kavuşturmanızda yardımcınızdır. Özellikle sağlık, iş güvenliği ve yenilik anlamındaki işler sabah saatlerinde halledilirse iyi olur.

Saat 14:28-Çarşamba 07:58 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak Ay, belirsiz durumlar nedeniyle işlerin sekteye uğraması ve yanlış anlaşılmaların görülmesi açısından etkilidir. Benim tavsiyem bazı kişilerin yaratabileceği sorunlar karşısında işlerinizin gecikmemesi için planlarınızı ona göre yapmanızdır. Sizi yanıltabilecek veya sinirlendirebilecek kişilerden mümkünse uzak durmanız, sorumluluğunuz altındaki işleri bizzat gözden geçirmeniz, kafanızı toparlamak için kısa molalar vermenizdir. Çünkü gerçekler gözünüze pek sevimli gözükmeyebilir.

Gün boyu, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER