Habertürk 27.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Başaklara bugün, güçlü ve iletişimi güçlü bir partnere ihtiyaç duyacaklarını söylüyor.

BAŞAK burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu görünüm iş ortaklığı-özel ilişkiniz veya yaşamınızı ilgilendiren konularda zayıflık göstermeyecek, güçlü ve iletişimci bir partnere ve duruma göre bir iş ortağına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ancak bu ortak öyle biri olmalıdır ki, sizi yarı yolda bırakmamalı, vefalı davranmalıdır. Kafanızın içinde tek bir hedef vardır ve siz o yöne doğru odaklanırsınız. Amacınız kendiliğinden size uzanacak doğru bir elin varlığıdır. Belki bazılarınız yanlış bir ilişki veya iş ortağı nedeniyle kendinizi zor durumda hissediyor olabilirsiniz. İşte bugünkü görünüm, bu konularda daha akıllıca düşünmenin, doğru seçimler yapabilmenin önemini bir kez daha anlamanızı sağlar. Böylece bundan sonra acı çekmemiş olursunuz.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında gerçekleşen olumlu görünüm, maddi konularda hem düzgün bir ilerlemeye hem de güzel haberler duymaya olan arzunuzun simgesidir. Bir an önce kendinizi hırsla öne çıkarmak ve liderliğinizi göstermek ihtiyacı duyarsınız. Başkalarının ayağınıza bir çalı gibi dolanmaması için çok güçlü olmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu görünüm, yüreği sıkılan ve bunu gidermek için çıkış yolları arayan kişinin göstergesidir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreç içinde maddi konular, dostluklar, hedefleriniz konusunda kendi kendinize düşünürsünüz. Aslında bunlar halledilmeyecek problemler değildir. Ancak fazlasıyla şansa ihtiyacım var diye düşünebilirsiniz. Ben bu saatler arasında olumsuz düşünmemenizi ve kendinize güvenmenizi tavsiye ediyorum. Yarın ola hayır ola dostlarım.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER