Habertürk 27.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, hayallerini süsleyen aşkın onlara doğru yaklaştığını hissedeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 09:04 Ay-Neptün kavuşumudur. Bu görünüm, ilişki hayatınızı ilgilendiren her konuda duyarlılığınızı yükseltiyor. Aşkın derinliklerinde dolaşma arzunuzu büyütüyor. Aşkla kendinizden geçmeye öyle isteklisiniz ki, sizi gerçekten şefkatle saracak sıcacık bir kola, candan bir yüreğe ne kadar ihtiyacınız var. İşte bu kavuşum, duygularınızı yoğunlaştırıyor. Hayallerinizi süsleyen bir aşkın size doğru yaklaştığınızı hissetmenizi sağlıyor. Saat 10:21 itibariyle Venüs-Pluto arasındaki görünüm, tutkulu ve cinsel yoğunluğu yüksek bir aşkın peşinden gitme hevesliliğinizin işareti. Ne olursa olsun sizi canlandıracak ve hayata bağlayacak tek olgu AŞK. Aşkın büyülü derinliklerinde sarhoş olmaya razısınız. Yeter ki o kapınızı çalsın. İlişkisi olanlar böyle bir görünüm altında, sevdiklerini öylesine sahiplenirler ki, kaybetmeye asla göze alamazlar. Böyle bir risk varsa gün boyu ilişkilerinde denetimi elde tutmak için var güçleriyle savaşabilirler.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki görünüm, başta ilişki olmak üzere aşk hayatınız ve yenilik konularındaki istekliliğinizi yükselticidir. Duygular ve istekler birbiriyle sürekli temas halindedir. Akşam saatlerinde arzularınız doruğa çıkar ve doyuma ulaşmak adına her türlü yol denenebilir. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Gecenin ilerleyen saatlerinde ilişki konusunda temkinli olmakta, dikkatli hareket etmekte fayda vardır.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER