Habertürk 28.03.2011

Başak burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ödeyebileceklerinin üzerinde bir borç yapmalarının onları başkalarının kuklası yapabileceği konusunda uyarıyor.

Başak burcu 28 Mart 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Sevgili Başaklar yeni bir haftaya adım atıyoruz. Bu haftanın bana göre en önemli etkisi Jüpiter ve Satürn gezegenleri arasındaki 180 derecelik açıdır. Bu görünümün üzerimizdeki etkisini anlayabilmek için diğer görünümlerde olduğu gibi transitlerin anlamını iyi idrak etmek gerekiyor. Jüpiterin geçtiği yaşam alanı geniş bir anlama sahip. Başkalarıyla ortak paylaşımlarınızdan bir türlü aramızda çözülmeyen davalara kadar, cinsel hayatımızdan değer yargılarımıza kadar, egomuzun bir başka insanla bütünlük oluşturmak adına geriye çekilmesine ve bu geri çekilmeyi kabul etmenin zorluğuna kadar geniş bir yelpazeyi içeriyor. Satürn Terazi burcunun geçtiği alan ise, sadece ve sadece bize ait olanlar. Yani asla paylaşmak istemediklerimiz. Kendimizi güvende hissetmek için canla başla koruduklarımız. Birbirinden oldukça farklı iki alanda oluşan bu sert açıyı astrolojik olarak kullanmak ve güce dönüştürmek gayet kolay. Nasıl?

Dengeli ve adil paylaşımlarda bulunmak, aklı başında bir bütçe çerçevesi içinde hareket etmek, ilişkilerde ölçüyü kaçırmamak. Ne yaşamı kısıtlayacak maddi güvencenin peşinden koşmak ne de gereksiz borçların altına girmek. Ödeyebileceğinizden daha fazla bir borcun sizi başkalarının kuklası haline getirebileceğini unutmamak. Hayattan zevk almayı bilmek ancak bu zevkin ölçülerini kaçırmamak. Borcumuzun varken sanki çok rahat bir yaşam sürüyormuşuz gibi göstermemek. Bir ailemiz, bir sorumluluğumuz olduğunun farkında olmak, fakat başkalarının da bizi kullanmasına izin vermemek. Bu karşıtlık maddi yönden başkalarıyla olan paylaşımın veya başkalarına uymak adına üstümüze düşen maddi ve manevi sorumlulukların arasında kalmak demektir. Ancak yukarıdaki noktalar gözden geçirildiğinde her insan kendi yaşam stiline göre ayarlamalarda bulunarak bu karşıtlığın kendisini kayıplara uğratmaması için önlem alabilir.

Sakin, aklı başında ve bilinçli yönde hareket edebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER