Habertürk 03.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, yenilik anlamında her türlü işin kökleşmesi için sabırlı olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Yeniay, ufkunuzu ve görüş açınızı gerek ruhsal gerekse fiziksel anlamda geliştirmek adına maddi manevi konularda zenginleştirici bir enerji sunabilir. Güçlü bir Yeniay kişiyi motive eden, itekleyen mükemmel bir destek güçtür. Yeniayda atılan tohumlar iki haftalık süreç içinde gelişip, serpilir. Boğa burcunda oluşacak Yeniay, Satürn gezegeninin geri hareket dönemine denk geldiği için, doğal olarak yenilik anlamındaki her türlü işin kökleşmesi için sabırlı olmak ve adım atmayı düşündüğünüz konularda dikkatli olmak faydalıdır. Boğa burcundaki Yeniay, maddi ve manevi değerlerinizi çoğaltmak adına hedeflerinizin peşine düşmenizi sağlar. Fırsatları yerinde, zamanında kullanmanız halinde zenginleştiricidir. Bu enerji size olumlu olarak katkıda bulunabilir.

Üzerinizdeki baskılarla mücadele edebilmenizde destek olur. Yaşamınızın bir anlamı olduğunun bilincini ve içinizdeki hedef duygusunun önemini kavramaya şimdiden hazır olunuz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, yaşamınızı sıradan ve rutin hale getirmemek, bir takım saplantılı fikirlerle dar görüşlü bir insan haline gelmemek, prensipli davranmak ve emin olduğunuz her şeyi tekrar tekrar gözden geçirerek zaman kaybetmemek olmalıdır. Kendi kendinizi baskı altında tutmaktan, aşırı titiz davranmaktan ve çevrenizdeki insanları illa mükemmel olmaları için baskı altında tutmaktan uzak durunuz. Mantığınızı gereken yerde ve gereken oranda kullanmayı da ihmal etmeyiniz. Bu enerjiden yükseleni Başak olanlar da etkileneceklerdir.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER