Habertürk 03.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, başaklara bugün günlük hayatlarındaki her türlü iş, görev ve sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde yerine getirebileceklerini söylüyor.

Başak burcu 03 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar 3 Şubat saat 04:31 itibariyle Kova burcunda oluşacak Yeniay, günlük hayatta uğraş verdiğiniz her türlü iş, görev ve sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde yerine getirmeniz anlamında destekleyicidir. Çalışma ortamınızda meydana gelecek gelişmeler sayesinde durumunuzu saptayabilir, kendiniz için yeni bir yön tayininde bulunabilir, farklılığınızı ortaya koyabilir, yeteneklerinizi değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili özgür seçimlerde bulunmanızı sağlayan bu yansıma, liderlik gücünüzü öne çıkararak üst kadroda yer alabilmeniz anlamında yardımcınızdır. Ustalık geliştirmeniz adına da etkili olan bu enerji sayesinde kimseye boyun eğmeden ilerleyebilirsiniz. Sağlığınızı tehdit eden fiziksel ve ruhsal rutin şikayetlerinizden yeni bulunan bazı yöntemlerle kurtulabilirsiniz. Tıptaki son buluşlar, teknolojik gelişmeler size destek olabilir.

Beden ve zihniniz arasındaki denge, çalışma verimliliğiniz ve gündelik yaşamınız açısından gayet kıymetlidir. Yeniayın güçlü yansıması altında güven duygunuz yükselttiği gibi, geçerliliğini çoktan yitirmiş olan meseleleri geride bırakabilmeniz anlamında size yardımcıdır. Projeleriniz üzerinde yenilikçi bir şekilde düşünebilir, ekip halinde çalışabilir veya bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncede olan kişilerle veya işinizle alakalı son yeniliklerle yakından ilgileniniz. Ne durumda olursanız olun hayattan kopmamaya özen gösteriniz.

Yeniay, arzu ettiğiniz tüm yeniliklerin ve güzelliklerin mutlu başlangıcı olsun. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER