Habertürk 04.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, hazırlık aşamasındaki konularda temkinli olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, saat 20:10 olana dek boşluk etkisi devam edecek olan Ay, hazırlık aşamasındaki konularda temkinli düşünmenin faydalı olduğunu göstermektedir. Bu saat diliminde gerekli olanlar gereksizlerden kolayca ayıklanacağı için bir tür temizlenme ve arınma anlamına gelebilir. Yapmanız gereken eksiklerinizi belirlemek ve tamamlamak, gözden geçirmelerde bulunmaktır. Boşluk süresince, inancınızı güçlü tutmak, sahip olduklarınız adına şükretmek ve ne olursa olsun umudunuzu yitirmemek esastır. Çünkü böyle düşünmenin yaratacağı sinerji oldukça güçlüdür. İyi bir strateji belirlemek ve bu yönde hareket etmek faydalıdır. Mali durumunuz tehlike altına alabilecek tavırlardan uzak durmalı, ileriyi düşünerek kendinizi zor duruma sokabilecek kararlar almamalısınız. Günü kendi doğal akışında geçirmek akıllıca olabilir. Bazen insan herşeyden emin olduğu halde yine de yapabilir miyim diye düşünebilir. Bu gayet doğal bir merak ve içsel gerginliktir. Fakat böyle hissettiğiniz zamanlar şöyle bir geçmişe dönerek bugüne gelene dek yaptıklarınızı, gösterdiğiniz özveriyi, itinalı çalışmaları ciddi manada gözden geçirdiğinizde, içiniz rahatsa o zaman sorun yok demektir.

Boşluktaki etkinin bittiği 20:10 itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, akşam saatlerinin gayet aktif geçeceğinin işareti gibidir. Üzerinizdeki ağırlık duygusu yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlar. Düşüncelerinizi aktif bir biçimde iletebilmeniz mümkündür. Etrafınızla olan temasınızda, öncelikle kendinizi düşünerek hareket etmekten yanasınızdır.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER