Habertürk 04.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, başaklara bugün ilişki yaşadıkları ya da yaşayacakları kişiyi kritik etmeleri gerektiğini söylüyor.

Başak burcu 04 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Venüsü öncelikle genel yansımaları şeklinde ele alacağım. Ardından dispozitör gücü Satürn geri hareketiyle olan etkileşiminden söz edeceğim. Genel olarak Venüs-Oğlak burcu seyri siz Başaklar için, aşk konusunda ciddiyet ve güvenilirliği önemsediğiniz, sadakat ve dürüstlük olguları çerçevesinde aşkı ele aldığınız bir süreçtir. Deneyimsel yani her önüne gelenle aşk yaşamak yerine, gerek yaşadığınız aşkı veya gerekse ilişkiniz yoksa karşınıza çıkabilecek kişiyi biraz önce saydığım nitelikler çerçevesinde kritik etmeniz mümkündür. Tabii ki her Başak burcu aynı düşünmeyebilir. Ancak mükemmeli arayan ve çoğu zaman aşkta kurban durumuna düşürülme riski taşıyan Başak burcu mensubu için Venüs-Oğlak burcu enerjisi, mantığını devrede tutmasını sağlayan faydalı bir yansımadır. Hatta bir beraberlik güven-saygı-sevgi üzerine kurulduğu zaman yaşanan cinselliğin birlikte keşfedilen fantezilerin lezzeti bir başkadır. Başak kadını ve Başak erkeği güvendiği insana hizmet etmekten, değer vermekten, maddi ve manevi anlamda destek olmaktan çekinmez. Ancak şartları vardır. Dürüstlük ve güvenilirlik.

İşte Venüs-Oğlak burcu sürecinde bir Başak ister istemez bazı sorgulamalar yaşayabilir. Kafasının içindeki sorulara cevap bulmaktan yanadır. Örneğin, ilişkinizin toplum içindeki imajı, gidişatı ve durduğu noktaya alakalı ciddi ciddi düşünebilirsiniz. Ayrıca Venüs Oğlak burcunda ilerlediği tarihlerde, aşk konusunda, mücadele ve istek gücünüz henüz çok fazla dışa açılacak kadar güvenli olmadığınızı ama umutlarınızın kimi zaman yükseldiğini göstermektedir. Evet sevgili Başaklar kendi içinde karmaşık gibi görünen bu sürecin kendinizle bir hesaplaşma ve yaşamınızı sadece aşk konusunda değil her alanda gözden geçirme dönemi olacağını söyleyebiliriz. Şimdi gelelim dispozitör güç Satürnün sahiplik evindeki geri hareketinin Venüs-Oğlak burcu seyriyle olan ilişkisine. Her zaman olduğu gibi her Başak aynı olayları yaşamadığı gerçeğinden yola çıkarak, önce beraberliği olumlu yönde ilerleyen ve temeli güçlü çiftler açısından duruma bakalım. Bu durumda olan Başaklar Venüs Oğlak burcu seyir döneminde öncelikle Ekim 2010 tarihinden bu yana olan durumları şöyle bir gözden geçirerek maddi ve manevi anlamdaki durumları ele alabilirler. Her iki kişi de çalışıyorsa doğal olarak kazançları konusunda bütçelerini tekrar gözden geçirmeliler. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorlarsa, mutlaka gelir durumlarını tetkik etmeliler. İç ve dış kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmak için el ele verebilecek bu çiftler için geri hareket onarım, sağlamlaştırma ve sırt sırta vererek birbirlerine güçlendirme dönemi olarak gayet olumludur. Çünkü zaten bu çiftler gayet dürüst ve olumlu bir paylaşımda bulunmaya hazır oldukları için dönemi verimli bir şekilde değerlendirerek Haziran sonrası kararlarını yürürlüğe koyabilirler.

Not: Sevgili Başaklar, burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER