Habertürk 05.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, özel hayat, ev ve aile konularında mantığın devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, Perşembe günümüz Ay-İkizler burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Özel hayatınız, eviniz ve ailenizle ilgili konularda duyguların yerini mantığın aldığı bir gündeyiz. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Yeni bir adım atmak istiyorsanız öncelikle şunu düşününüz. Adım atmak istediğim alanla ilgili ne kadar donanıma sahibim. Kendime ne kadar güveniyorum. Bu gelişmenin bana ne gibi faydası olabilir? Bu soruların cevabı olumlu ise, o zaman ikilemde kalmanıza gerek yok.

Değişim konusunda ısrarlı olmalı, geçmişin tozlarınızı üzerinizden atmaya çalışmalısınız. Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, iç dünyanızda karmaşık hisler duymanıza neden olabilir. Mantık-duygularla, duygularla-hayatla kavga ediyor gibidir. Bir yandan tamam her şey toparlandı derseniz diğer yandan bu toparlanmanın ne işinize yarayacağını düşünürsünüz. Bazı Başaklar ise böyle bir görünüm altında gayet akıllı bir şekilde önlerindeki gerçeğe göre yol alabilirler.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER