Habertürk 05.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, gün boyu sürecek etkiler altında kendilerine yüklenmek yerine tecrübelerini gözden geçirmeyi öneriyor.

Başak burcu 05 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz Ay-Balık burcu enerjisi altında başlıyor. Karşıt burcunuzdan geçiş yapmakta olan Ay, insanı bir miktar pasif hale getiricidir. Hani çoğu zaman kuruntularınız sebebiyle, inandığınız bir konuda dahi bir türlü karar veremezsiniz ya işte bugün aynen böyle bir psikolojik hal içinde olabilirsiniz. Çünkü bir Başak için öncelikle sağlam adımlar atmak önemlidir. Tabii ki hepiniz böylesiniz demiyorum. Ancak benim biraz önce ifade ettiğim şekilde hissedenler için benim tavsiyem şöyle bir geçmişi gözden geçirmenizdir.

Daha önce de bugünkü gibi kendinizi sıkışmış hissettiğiniz olmuştur mutlaka. Nasıl aşmıştınız ve nasıl bir yol izlemiştiniz bunları düşünün. Demek oluyor ki, gün boyu sürecek etkiler altında kendinize yüklenmek yerine tecrübelerinizi gözden geçirmek faydalı olabilir. Bazen bağımlılık duyduğumuz insanlar bizi esir alırlar. İyi niyetimizi kullanır daha sonra da bizi sorunlarımızla baş başa bırakırlar. Eğer yanılmak istemiyorsak şu aralar dostumuzu düşmanımızı iyi tanımak zorundayız.

Güzel bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER