Habertürk 06.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ilişkilerinde "biz olmak" adına iletişimde bulunabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar saat 07:09 itibariyle Ay-Venüs görünümü sayesinde, size uymayan durumları alaycı bir şekilde ele alırsınız. Amacınız sıkıntılarınızı hafife aldığınızı göstermek içindir. Hatta bunu yaparken iç sesiniz ne kadar yanıldığınızı söylese de duymazdan gelebilirsiniz. Saat 08:49 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm ilişkinizdeki sen-ben dengesini dengeli bir şekilde sağlamak ve biz olmak adına iletişimde bulunmak anlamında yararlıdır. Tabii ki her iki taraf da egolarını öne alarak konuşmazlarsa. Sonuçta ilişkinizin gidişatını olumlu veya olumsuz yönde kurgulayacak kişiler sizlersiniz.

Saat 17:29 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, yeni bir düzen, yenilikte bulunma arzunuzu körükleyicidir. Bazen bir çocuk kadar telaşlısınızdır bazen derin bir düşünür gibisinizdir. Hiç kimsenin size akıl vermesinden, sizi kuruntularıyla rahatsız etmesinden hoşlanmazsınız. Saat 23:12-cumartesi 05:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte, bazı nedenlerden dolayı hislerinizi sözcüklere dökmekte zorlanabilirsiniz. Aslında bir çok şey söylemek gelir içinizden ancak susmanın daha doğru olacağını biliniz.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER