Habertürk 06.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, günlük hayatlarını sağlam bir şekilde düzenleyeceklerini ve maddi konularda geleceklerini garatiye almak için düşüneceklerini söylüyor.

Başak burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar Pazar günümüz, saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasındaki olumlu görünümün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum, günlük hayatınızı sağlam ve sağlıklı bir şekilde düzenlemeniz ve maddi konularda geleceğinizi garanti altına almanız adına yapılacak gözden geçirmelerin işaretidir. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında meydana gelecek olumlu görünüm, maddi sorunlarınızı çözebilmek için gerekli olan mukavemet gücünü size aşılıyor. Ayrıca iki yıl önceki kararlarınızı da gözden geçirmenizi sağlıyor. Çalışma yükümlülüğünüz, ruh ve beden sağlığınız, iş arkadaşlarınızla ilişkiniz gibi mevzulardaki dayanıklılığınızı da test ediyor. Eğer kendinizden emin olursanız başarılı girişimlerde bulunmanız mümkün hale geliyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk saatleri içinde ilişkiniz, iş ortaklığınız, partnerinizle ilgili mevzularda mantıklı düşünmek yerinde olur. Çünkü iyi niyet ve bağımlılık kişinin gerçekçi hareket etmesinin önünde engel oluşturduğu gibi kimi zaman yanıltıcı da olabilir. Saat 21:39 itibariyle Venüs-Jüpiter arasında gerçekleşecek görünüm, aşk hayatınız, çocuklar ve mali konulardaki kaygılanmanın işaretçisi olsa da, Jüpiter heveslendirici ve umutlandırıcı ışığıyla sizi rahatlayıcıdır.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER