Habertürk 07.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ciddi ilişki ve ortaklıklarda en fazla ihtiyaç duydukları şeyin, yenilikler sunabilen, gerçekten sevebilecek bir kişinin varlığı olduğunu söylüyor.

Başak burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar, yeni haftamız Ay-Koç burcu enerjisinin hız ve dinamizm yüklü enerjisi altında başlamakta. İçgüdüsel tepkilerin ön planda olacağı bugün, planlarınızın yolunda gitmemesi sizi gerginleştirebilir. Parasal desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Maddi alışverişte bulunacağınız kişilerle, sizi destekleyeceğini söyleyen büyüklerinizle olan her türlü alışverişinizde lütfen dikkatli olunuz. Çünkü bu insanlar kendi çıkarlarını düşünüp, sizi yanıltmaya çalışabilirler.

Genel anlamda bugün, bankalarla görüşmeler ve kredi talepleri açısından zorlayıcı bir gün olabilir.
Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Bugünlerin yarını var, sözünü unutmamak lazımdır. Ciddi ilişkiniz, iş ortaklığınız ve diğer önemli konularda ise, şu aralar en fazla ihtiyaç duyduğunuz şey, size yenilikler sunabilen, farklı dünyaları birlikte keşfedebileceğiniz, sizi gerçekten sevebilecek bir kişinin varlığıdır. Birileri sırf sizi onaylasın diye baskı uygulamayınız. Bırakın geç olsun yeter ki düzgün olsun.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER