Habertürk 08.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, üzerilerinde denetim kurmaya çalışan insanları zekaları ile devre dışı bırakacaklarını söylüyor.

Başak burcu 08 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar, Cuma günümüz dünden bu yana etkili olan Ay-İkizler burcu seyriyle devam ediyor. İş görüşmelerinde, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmeniz mümkün. Belki birileri üzerinizde denetim kurmaya kalkabilir. Ancak zekanızla onları devre dışı bırakabilecek güce sahipsiniz. Saat 16:40 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm iş ve parasal konularda olgun ve aklı başında görüşmelerde bulunmak ve işlerinizi sağlam bir şekilde yapabilmek anlamında destekleyicidir. Ancak burada size tavsiyem, dış etkenlerin veya baskıların size yanlış kararlar aldırmasına izin vermemenizdir. Bazen pire için yorgan yakarız kimi zamanda gözümüzün önündeki görmezden geliriz. Oysaki böyle bir etki altında sakin bir şekilde aklı başında hareket etmek son derece yararlıdır.

Saat 19:21 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, bir yandan ilişkilerde bağımlılığı arttırırken diğer yandan size hiç uymayan şartlar nedeniyle sıkılmanıza neden olabilir. Evet bazı durumlar umut verici gibi görünmektedir. Ancak diğer yandan henüz yerli yerine oturmamış şartlar sizi düşündürebilir. Saat 23:20 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, parasal konulardaki hırsınızı körükleyicidir. Kendi kendinize - Uyanık olmak lazım, bak eller nasıl da işlerini görüyorlar, bense hala bir adım öteye geçemedim, bir şeyler yapmam lazım diye söylenirsiniz. Doğrudur ancak güne uyanırken biraz daha sakin hareket etmeniz yararlı olur.

Hayırlı, bereketli ve güzellikler içinde bir Cuma günü geçirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER