Habertürk 09.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, iç dünyalarında hesaplaşmalar yapabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, Yengeç burcunun son derecelerinde saat 09:52 itibariyle Mars ile zorlu bir görünüm yapacak olan Ay daha sonra boşluğa girecektir. 12:35 olana dek, temkinli olmak, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmek yararlıdır. Güvenliğinizi tehlikeye atmadığınız, akıllı bir şekilde paranızı değerlendirdiğiniz, ilişkilerinize dikkat ettiğiniz sürece risk almamış olursunuz.

Saat 12:35 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayan Ay, iç dünyanızdaki hesaplaşmaların göstergesi olarak önemlidir. Şu aralar geçmişi, geleceği ve tüm yaşanmışlıkları gözden geçiriyor olabilirsiniz. Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Saat 18:44 itibariyle yöneticiniz Merkür, Venüs ile gökyüzünde kavuşum yapacak. Başta ortak gelirleriniz olmak üzere, cinsel hayatınızla ilgili mevzularda da etkili olacak bu oluşum, dürtüsel hareket etmek ve başkalarının kaynaklarını kullanmak konusunda bencil davranmanız anlamına gelebilir. Yani çıkarlarınız söz konusu ise, uzlaşmaya yanaşmamanız mümkündür. Açık sözlü ve talepkar davranabilirsiniz. Ancak yaş tahtaya ayak basmamak için durumları iyi incelemekte fayda var.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER