Habertürk 09.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (9 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ilişki ve para konularındaki pürüzler hakkında öncelikle kendilerine dürüst olmalarını öneriyor.

Başak burcu 09 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (9 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar, saat 05:24-Pazar 00:01 arasında boşlukta olacak Ay, ilişkiniz ve parasal konulardaki kafa karışıklığının işareti gibidir. İşin ilginç yanı, konuşurken farkında olmadan, eğer şu şöyle olmasaydı ben şimdi bu durumda olmazdım, eğer o iş böyle sonuçlanmasaydı şimdi hayatım daha düzenli olurdu, eğer ona rastlamasaydım bu kadar vakit kaybetmezdim gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz. Şimdi aynı kelimeyi ben de tekrarlamak zorundayım. Eğer böyle düşünmek ve böyle rahatlamak sizi doyuma ulaştırıyorsa buyurun kullanın. Ancak siz de biliyorsunuz ki, bunun bize pek bir faydası yok. Yapılması gereken öncelikle kendinize dürüst olmaktır.

Yani canınızı sıkan her ne ise gerçekçi bir şekilde düşünerek geçmişe bir sünger çekerek neler yapmalıyım sorusunu kendi içinizde cevaplamaya çalışmaktır. Gerçekten ne istediğinize tam olarak cevap veremediğiniz takdirde boşluk süresince kafanızın karışacağı açıktır. Lütfen mantığınızı ön planda tutmaya çalışınız.

Endişelerden uzak bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER