Habertürk 09.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, yarım işlerin tamamlanması, rutine ayak uydurulması, eski konuların sonuçlanması gibi gelişmeler olabileceğini söylüyor.

Başak burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar saat 09:32 olana dek Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, etrafınızdaki insanlara aldırmadan, günlük aktivitelerinizi gerçekleştirmek veya isteklerinizi elde etmekten yana davranmanız anlamına gelebilir. Bu durumda içinde bulunduğunuz şartlara aldırmadan maddi ve manevi anlamda güçlenmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması, rutine ayak uydurulması, eksiklerin tamamlanması, eski konuların sonuca bağlanması açısından olumlu gözükmektedir. Banka ödemeleri veya başvuruları, maddi destek arayışlarınızla ilgili mevzularda ise, işlerinizin düzgün bir seyirde ilerlemesi pek kolay olmayabilir. Dışarıdan olumlu gibi duran kredi başvurularında ise şimdiyi değil, geleceği düşünerek hareket etmeniz yararlıdır. Astarı yüzünden pahalıya mal olacaksa adım atmamakta fayda vardır.

Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, fikirlerinizi ifade ediş tarzınızdan davranışlarınıza kadar yansıyan huzur ihtiyacınızın göstergesidir. Maddi ve manevi güvenliğinizi tehdit edebilecek veya sizi rahatsız edebilecek kişi ve ortamlardan uzak durmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenizdeki herşeyin derli toplu ve düzen içinde yürümesi için elinizden geleni yapabilir, bu uyumun bozulmaması için her ayrıntıyı gözden geçirebilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER