Habertük 01.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, boğalara hayat, sorumluluklar, görüş ve hayata bakış açısı olarak kendilerini dile getirme, isteklerini ifade ederek olumlu sonuçlar alabilme ihtiyaçlarının ön planda olduğunu belirtiyor.

Boğa burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)
Sevgili Boğalar Salı günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Eğitim hayatınız, sorumluluklarınız, görüşleriniz ve hayata bakış açınız olarak kendinizi dile getirme, isteklerinizi ifade ederek olumlu sonuçlar alabilme ihtiyacınız ön planda. Şartlarınız gereği hani benzetme yerindeyse, denize attığınız oltanın ucuna arzu ettiğiniz ganimetin takılmasından yanasınız. Hatta belki de bu benim son şansım diye düşünmektesiniz. Yüksek hedefleriniz olduğu için artık sizi kısa süreli bir gelişmenin doyuma ulaştırmayacağının farkındasınız. Doğal olarak elinizden gelen çabayı gösterdiğinizi düşünerek sonucu beklemektesiniz. Günlük aktivite biraz önce yazdığım psikolojik ruh haline göre şekillendiği için başka bir şey düşünmeniz mümkün gözükmüyor.

Saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum hem akıl hem de duygularla hareket etmenin işareti. Bu yüzden de sağlıklı şekilde düşünmek ve karar almak zor gibi. Benim tavsiyem saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasındaki boşluk saatinde elden geldiğince sakinleşerek durumu bir daha gözden geçirmeniz. Hani derler ya, yarın ola hayır ola diye. Aynen öyle. Belki de ummadığınız bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER