Habertürk 10.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, yüksek eğitim, çalışma ve aşk hayatı ile ilgili konularda iktidar sahibi olma arzularının belirgin olacağını söylüyor.

Boğa burcu 10 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar Perşembe gününe, burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında devam ediyoruz. Tabii ki bu durum kendinizi dış dünyada olumlu bir şekilde ifade edebilmeniz ve çelişkiler yaşamamanız açısından destekleyicidir. Günün asıl önemli enerjisi yöneticiniz Venüs gezegeninin Pluto ile kavuşum etkisidir. Bu oluşum Oğlak burcunda gerçekleştiği için burcunuzla uyumlu bir görünüm yapmaktadır. Yüksek eğitiminiz, çalışma hayatınız, mesleki uzmanlığınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda iktidar sahibi olma arzunuzun göstergesidir.

Ancak her şeyin tam olarak yerine oturması için üç aşamadan geçeceğinizi bilmeniz gerekir. Birinci aşama sabırlı olmak, ikincisi yararlı olanla olmayanı iyice gözden geçirmek ve üçüncüsü kendinizi geliştirmek. Bütün bunları kabullendiğinizde karşınıza öyle fırsatlar çıkar ki, ufkunuz genişler, yaşam felsefeniz gelişir. Yeni insanlarla tanışmanız bağlantı kurmanız kolaylaşır. Kısaca yaşamınızın bir anlamı ve amacı olduğu duygusunu yüreğinizin içinde hissetmeniz kolaylaşır. Peki bu ne işe yarar? Fırsatları doğru alanda, doğru zamanda ve doğru şekilde değerlendirmenizi sağlar.

Her karanlığın aydınlık bir sabahı vardır. Güneşin ışıkları altında umutlarınızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER