Habertürk 11.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, para kazanmak amaçlı olarak iletişim ya da yolculukların gündeme gelebileceğini söylüyor.

Boğa burcu 11 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Sevgili Boğalar haftanın son iş gününe, gayet hızlı ve dinamik bir şekilde başlamanızı sağlayan Ay-İkizler burcu seyri altında, parasal konularda aktif olma ihtiyacınız yoğundur. Alacak-verecek konuları, maddesel güvenlik için koşuşturma, para kazanmak için zekice planlar yapma, bu enerjinin yansımaları arasında yer alabilir. Doğru planlamalarda bulunarak fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Yatırımlar konusunda başarılı olmak için, yeniliklere açık düşünmek tabi ki yararlıdır. Fakat sizin gibi hesabını bilen kişiler önünü görmediği, sonucunu iyi hesap etmediği hiçbir iş için acele etmekten yana değillerdir.

Bu durumda araştırmada bulunmak en doğrusudur. Eğer karşınıza çıkan teklif, açık ve net bir şekilde olumlu ise, fırsatı kaçırmak yanlış olabilir. Ayrıca bugün para kazanmak amaçlı iletişim, haberleşme, yolculuklar ön planda olabilir. Yalnız şunu belirteyim ki bugünkü enerjiniz para konusunda sinirli ve huysuz davranmanıza neden olabilir. Çünkü ihtiyaçlarınızın karşılanması ve borçlarınız nedeniyle bir miktar para elinizden çıkmak durumunda olduğundan keyfiniz kaçabilir.

Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

İremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER