Habertürk 11.04.2011

Boğa burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, çevreleri ile iletişimlerinde keskin sözler kullanmamalarını öneriyor.

Boğa burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Boğalar yeni haftaya Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyoruz. Gün boyunca etkili olacak bu enerji, güdüsel olarak güvenliğinize verdiğiniz aşırı önemin göstergesidir. Çevrenizdeki insanları öylesine gözlem altına alırsınız ki, size göre bir insanı tanımadan önce onun hakkında iyi bir şeyler söylemek mümkün değildir. Bu durum doğal olarak gün boyu hassas tepkilerde bulunmanız, kendinizi koruma altına almanız şeklinde tavır göstermenize yol açabilir.

Saat 15:05 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altına giriyoruz. Bu oluşum, geri planda düşündüğünüz girişimleriniz, planlarınız konusunda geçtiğimiz 3 Nisan tarihinden bu yana olanları gözden geçirmeniz anlamındadır. Bir yandan koşulların yetersizliği diğer yandan birilerine kendinizi ifade etme zorunluluğu derken bir adım dahi ileri gitmediğinizi hissederek sıkılabilirsiniz.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresince, çevrenizle iletişimde bulunurken lütfen keskin sözler etmekten kaçınınız. İnsanların tepkilerine maruz kalmamak için dikkatli olunuz.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto zorlu görünümü devreye giriyor. Böyle bir etki altında, isteklerinizi mutlak surette elde etmek istersiniz. Amacınız gücü ve kontrolü elinize alarak yenilikte bulunmaktır. Ancak bu yenilikleri uzun vadeli düşünmek ve aceleci davranmamak lazımdır. Biraz daha sabırlı olursanız 11 Mayıs tarihinde Mars burcunuzda ilerlemeye başladığında bu isteklerinize kavuşabilirsiniz. Onun için şimdi lütfen sakince planlarınızı gözden geçiriniz.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER