Habertürk 11.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, şartlarını gözden geçirmeyi ve güvenmediği alanlarda "benim dediğim doğru" şeklinde inatlaşmamayı öneriyor.

oğa burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar Cuma günümüz saat 09:18 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay ile Kovada seyrini sürdüren Güneş arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum, bir grup veya toplum içinde kendini öne sürmesi ve yenilikçi düşünmesi gereken bireyin, kimliksel mücadelesinin işaretidir. Bir yandan sahip olduğu her şeyi korumak ve inandığı şekilde yaşamak isteyen birey, diğer yandan başkalarıyla paylaşımda bulunmak ve sisteme ayak uydurmak mecburiyetindedir. Özellikle mesleki konularda geleceğe dönük, orijinal ve sıra dışı düşünmek zorundadır. Ancak içsel anlamda kayba uğramaktan, elindekileri yitirmekten korkabilir. Son bir hafta içinde yaşadıklarını kendince süzgeçten geçirdiğinde gerilim duyabilir. Çünkü kendini güçsüz hissedebilir. Böyle bir etki altında benim tavsiyem, içinde yer aldığı dünyanın şartlarını gözden geçirmek ve güvenmediği alanlarda benim dediğim doğru şeklinde inatlaşmamaktır.

Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER