Habertürk 12.04.2011

Boğa burcu günlük yorumu (12 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, onları üzen ve bilinçaltlarında yatan bazı konuları dışa yansıtabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 12 Nisan 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (12 Nisan 2011)

Sevgili Boğalar yeni gün Aslan burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Aileniz, toplum yaşamınız ve özel hayatınız odak noktanız haline geldiği için doğal olarak bu çemberin içinde yer alan kişilerle ilişkinizde samimi ve sıcak paylaşımlarda bulunmanız mümkün oluyor. Günün en etkili enerjisi, saat 07:00 itibariyle Merkür ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu kavuşum, bastırılmış öfkenizi, yaşanmış zorlu tecrübelerin üzerinizde yarattığı gerilimi veya ilişki anlamında sizi üzen hususları, kısaca bilinçaltınızdaki her bir şeyi dışa yansıtmanız anlamına gelebilir. Yani öylesine dolusunuzdur ki, bir kıvılcım yüreğinizdeki ateşin parlamasına neden olabilir.

Ancak burada mümkünse dikkat edilmesi gereken nokta, bu gerginliğin size vereceği zararı veya faydayı iyi hesap etmenizdir. Eğer gerçekten isyanınızda haklı iseniz, serzenişte bulunmanız birileri tarafından haklı bulunacaksa buyurun dilediğiniz gibi konuşun, hareket edin. Ancak tam tersine uzun vadeli bazı problemlere neden olacaksa ve hiçbir işe yaramayacaksa, diğerleri anlamak dahi istemeyecekse o zaman dikkatli olmakta fayda vardır. Sakin olalım ve bizi çileden çıkarmalarına izin vermeyelim. Kolay değil biliyorum ancak bugün tüm burçlar olarak geleceğimizi düşünmek durumundayız.

Uzun vadeli düşünmeniz, tedbirli davranmanız, bilinçli hareket etmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER