Habertürk 13.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, isteklerini gerçekleştiremedikleri durumlarda umutlarını kaybetmemelerini ve sakin olmalarını tavsiye ediyor.

Boğa burcu 13 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Sevgili Boğalar, Pazar gününe, Balık burcunda ilerleyen Güneş ile İkizler burcunda ilerlemekte olan Ay arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu yansıma, sosyal hayatın içinde yer almak, yeni insanlarla tanışmak, geleceğe güvenle bakarak hayatınızı sürdürmek isteğinizin altında yatan en önemli sebep, maddi ve manevi konularda hissettiğiniz yetersizlik duygusunun üstesinden gelebilme arzunuzun göstergesidir. Her türlü yeni düşünceye ve deneyimlere açık olduğunuz halde kendinizi duygusal ve ruhsal anlamda güvende hissetmeyebilirsiniz. Yani çevreniz geniştir, birçok insanla muhabbetiniz iyidir, sosyal açıdan popüleriteniz yüksektir. Kısaca çevrenizde gıptayla izlenen bir kişi olmanıza rağmen, iç dünyanızda garip bir boşluk, esen rüzgara göre kendini bırakmış bir haliniz vardır. Olabilecek diğer yansımalar şöyle sıralanabilir. Kimileriniz, kafanızın içindeki plan ve projelerinizi belli bir grubun içinde yer alarak ifade etmek istersiniz. Fakat istediğiniz şekilde planlamada bulunmanız, uygulamanız mümkün değildir. Bazılarınız önceliklerinizi, hedeflerinizi belirleyerek, yaşamınıza yeni bir rota çizmek istersiniz.

Lakin maddi ve manevi açıdan hiçbir desteğiniz yoktur. Eşiniz, aileniz veya iş ortağınızın durumu pek parlak değildir. Bir başka olasılık şu olabilir. Hayatı sıradışı ve heyecanlı bir şekilde yaşamak, yeni deneyimlerle zevkli kılmak düşünceniz yoğundur. Yalnız içinde bulunduğunuz koşullar, sizi bağlayan durumlar nedeniyle içinizden geldiği gibi yaşamanız zordur. İşte bütün bunlar yüzünden geri çekilip, her türlü isteğinizden vazgeçmeyi bile düşünür hale gelebilirsiniz. Oysaki bunlar geçtiğimiz aydan bu yana hissedilen, enerjilerin yarattığı durumdur. Bununla başedebilmenin yolu ise, kesinlikle umudunuzu kaybetmemeniz, normal akışınızı sürdürmeniz ve sakin olmanızdır. Yukarıdaki benzeri durumları hissettiğinizde inadına moralinizi yüksek tutmaya çalışınız. Sevdiklerinizle paylaşımınızı sürdürünüz.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER