Habertürk 13.04.2011

Boğa burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, günü maddi/manevi olumlu geçirmek için yönetici konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmalarını öneriyor.

Boğa burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Boğalar, Ay Aslan burcu seyri altında Çarşamba gününe adım atmaktasınız. Finansal konularda ne durumda olursanız olun, moral gücünüz üzerinde artı bir tesir yaratabilecek bugünkü enerjiniz, sorunlarınızı aşabilmeniz adına size destektir. Bugün kişisel dürtüleriniz ön planda ve benlik duygunuz oldukça yüksektir. Saat 11:48 Ay-Merkür olumlu görünümü altında kendinizi göstermek ve ifade etmek isteğiniz oldukça yoğundur. Saat 13:50 Ay-Jüpiter olumlu görünümü özellikle fiziksel yaklaşım ve tensel arzularınızı güçlendirir. Paylaşım duygunuz ön plandadır. İhtiyacınız olan tek şey, sahnede olmaktır. Yani ne olursa olsun ilgi görmektir.

Bu diğerleri tarafından kabul edildiği takdirde ruhunuz okşanır. Kendi kazancınız dışındaki, gelirlerle ilgili konular bugün gündeminizde ön sıralarda yer alabilir. Günü maddi ve manevi açıdan olumlu geçirmenin yolu, yönetici konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan geçer. Yalnız burada dikkat edeceğiniz nokta, elinizdekileri riske atmamak veya yeni kazanımlar için farklı yeteneklerinizi hayata geçirmektir. Saat 22:58 Ay-Güneş olumlu görünümü isteklerinizi mutlak ifade etmek ve elde etmek arzunuzu yükseltir. Ancak Ay bu saat itibariyle boşluğa gireceğinden gecenin ilerleyen bu saatinde daha dikkatli hareket etmekte fayda vardır. Boşluk etkisi Perşembe saat 09:41 olana dek devam edecektir.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER