Habertürk 14.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, geçmişte yaşanan önemli olayları aileden bir kişi veya son derece güvendikleri bir insanla paylaşabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 14 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar, yeni haftamız Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlıyor. Bugün yakın çevrenizle olan iletişiminizde hassas ve korumaya yönelik tavırlarınız ön planda. Dışarıdaki dünyada ne olursa olsun, sizin sınırlarınız içinde olan herkes ve her şey kontrolünüz altında olmalıdır. Yakın çevrenizi oluşturan her insan ve her gelişmeye onca koşuşturmanızın arasında bile kulak kabartabilir, eğer sizi direkt olarak ilgilendiren bir mesele varsa hemen müdahalede bulunabilirsiniz. Tabii ki bu müdahale sert ve çözümsüzlük içermez sadece sınırlarınızın ihlal edilmesine karşı sözel bir tavır almanıza neden olabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşırken kendinize ait mahremiyet içeren mevzuları saklamak gereği duyabilirsiniz. Ayrıca size verilecek sırları da aynı hassasiyet içinde korumaya özen gösterebilirsiniz.

Maddi ve manevi değerleriniz sizin için kutsallığını koruduğundan, geçmişte yaşanan acı veya tatlı olayları bugün ailenizden bir kişiyle veya son derece güvendiğiniz bir insanla paylaşabilirsiniz.

Saat 10:48 itibariyle Merkür-Satürn arasındaki olumlu görünüm, hayatın tüm zorunluluklarıyla başedebilmek için huzura, güvenliğe duyduğunuz ihtiyacınızın göstergesidir. Siz adaletten yanasınız. Kimseyle alıp veremediğiniz yok. Ancak kimsenin de sizin kazancınız üzerinde hak iddia etmesini hazmedemeyebilirsiniz. Böyle bir durum veyahut beklenmedik bir gelişme karşısında ister istemez kendinizi savunma gereği duyabilirsiniz. Çünkü şaşkınlık yaşamaktan hoşlanmıyorsunuz. Kurallarınız var ve bu kurallara diğerlerinin saygı göstermesini bekliyorsunuz. Diyelim ki bazı kişiler üzerinizde hakimiyet kurmaya veya sizi hiç arzu etmediğiniz durumlar içine sokmaya çalışıyor. İşte o zaman inanılmaz derecede tepkiyle karşılık verebilirsiniz.

Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER