Habertürk 15.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Boğalara bugün, her şeyi daha net görebilmeleri için, destekleyici etkilerin devrede olacağını söylüyor.

BOĞA burcu 15 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, ortak paralarla alakalı her türlü mesele(eş veya başka kaynaklardan elde ettiğiniz desteklerdir. İşinizden elde ettiğiniz gelirle ilgisi yoktur), başkalarına yaptığınız ödemeler(banka v.b) ve size yapılan ödemeler(miras,nafaka,kredi, yatırım fonları, kira gelirleri v.b) ileriye dönük düşündüğünüz ve çok önemli bir konuda atılımda bulunacağınız girişimleriniz, partnerinizin mali durumu(iflas, terfi olayları), cinsel konular(üreme dahil olmak üzere) yaşamınızla alakalı bir sona eriş (ölüm veya ayrılık) veya bir rahatsızlığın giderilmesi adına yapılan tüm tıbbi girişimler(ameliyat), spiritüel veya metafizik yoluyla gerçekleşen deneyimler gibi alanlarda etkili olması muhtemeldir.

Kimileriniz yaşamıyla ilgili yeni bir girişimde bulunmak adına banka kredisi almayı düşünebilir, kimileriniz ayrılık yoluyla nafaka gelirleriyle alakalı düşünmektedir. Bazılarınız bankadan aldığı kredi borcu nedeniyle bütçenizi gözden geçirmek durumundadır. Her ne olursa olsun Ay Tutulması, mevcut durumunuzu düzenlemek adına tekrar bir gözden geçiriş anlamına geldiğinden, her şeyi daha net görebilmeniz açısından destekleyici bir oluşumdur. Eğer yaşantınızdaki bazı durumlar ileriye doğru adım atmanızı gerektirecek bir halde ise, o zaman sizin de bu adımı atmaya gönüllü olmanız ve tüm ayarlamaları tekrar kontrol etmeniz gayet yerinde olabilir.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER