Habertürk 15.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerini sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışmalarını tavsiye ediyor.

Boğa burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar sorumluluklarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda çelişkili davranmamanız gereken bir güne adım atmaktasınız. Gün boyu etkili olacak Ay-Yengeç burcu yansıması, güvenliğiniz konusunda sağlam temelli olan girişimlerde bulunmak anlamında gayet faydalıdır. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gereken günlük aktivitenizde, sizin huzur dolu bakış açınıza, tarafsız dinlemenize, mantıklı yol göstermenize herkesin ihtiyacı vardır.

O zaman dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, kimseyi kendinizden mahrum etmemektir. Güzelliğin ve istikrarın temsilcisi bir burcun mensubu olarak, etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz. O zaman kimsenin sizi tedirgin etmesine izin vermemiş olursunuz.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER