Habertürk 16.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, aşkı yüreklerinin derininde hissedeceklerini ve bunun onlara fiziksel çekicilik kazandıracağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında burcunuzda ilerlemeye başlayacak Venüs siz Boğalar başta olmak üzere tüm burçlar açısından olumlu bir yansımadır. Bu süreçte maddi ve manevi değerlerimiz konusunda gayet akıllıca hareket etmemiz gerektiğinin farkına varırız. Toprak grubunda ilerleyen Venüs ister istemez güvence konusunu, üretimi, parayı, güzelliklere sahip olma arzunuzu körükler. Kaliteli yaşamak, hayatın lezzetlerinin tadını çıkarmak için daha fazla kazanmak ihtiyacı duyarız. Rahat yaşamak için paranın ne kadar önemli bir kuvvet olduğunun bilincindeyizdir. İlişki konusunda da durum budur. Sevdiğimizi sahiplenir, kıskanır onu kaybetmekten korkarız. Bizi güçlü kılan ne varsa ona sarılır, hakimiyetimiz altında tutmaya çalışırız. Sevdiklerimizi şımartır, varlığımızla onu etkileyerek yanımızda tutmaya çalışırız. Bütün bunlar aslında Venüsün yansıması olduğu gibi, genel olarak Boğaların hayata bakış açılarının karşılığıdır. Bir Boğa için para demek, herkesi dize getirebilecek ve hayatı en güzel şekilde yaşatabilecek son derece önemli bir kuvvettir.

Ben bu sürecin sizler açısından gayet olumlu bir şekilde değerlendirileceğini düşünmekteyim. Venüs Boğa burcu geçişinde en önemli tarihleri, 16-20-21-23 Mayıs. 16 Mayıs Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji akışı, hem aşkı güçlü bir şekilde yüreğinizde hissetmenizi sağladığı gibi size fiziksel anlamda çekicilik kazandırıcı. Neptünle olan etkileşim romantizmi yükseltici. Kişi böyle bir etki altında aşkı idealleştirebilir ve ılımlı bir şekilde aşkı kucaklayabilir. Gayet hoş bir etki. 20 Mayıs tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki olumlu yansıma problemlerin azalmasını, aşkın sihirli gücünü üzerinizde hissetmenizi sağlayıcıdır. 21 Mayıs Venüs-Pluto olumlu görünümü, aşkta tutkuların yoğunlaşması, yeni ve oldukça etkileyici birinin hayatınıza girişi, aşkla büyüdüğünüzü, derinlik kazandığınızı hissetmeniz anlamında etkileyicidir. 23 Mayıs burcunuzda kavuşum yapan Venüs ve Mars doğal olarak aşkın cinsellik boyutunun yükselişi ve erkek ve kadının manevi anlamda birbirleriyle bütünleşmeleri şeklinde gayet olumlu bir yansıma olarak dikkat çekiyor.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül, aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER