Habertürk 18.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, onlara katkısı olmayan, ileride sorun çıkarabilecek deneyimlerden uzak durmalarını öneriyor.

Boğa burcu 18 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Sevgili Boğalar haftanın son iş gününe önemli bir görünümün etkisi altında başlıyoruz. Saat 15:54 de Merkür-Satürn karşı karşıya geliyorlar. Bu oluşum, bilinçaltınız, korkularınız, elinizde olmayan sonuçlar nedeniyle meydana gelebilecek durumlar karşısında neler yapmanız gerekir, kaçışlarınız, gizli sırlarınız, gizli ilişkileriniz ve gözden uzak yaptığınız tüm işlerle alakalı konularda sizin ihtiyaçlarınız, gereksinimleriniz ile, dış dünyadaki insanların sizden beklentileri konusundaki dengenin kurulması gerektiğini gösteriyor. Kısaca siz ne istiyorsunuz, onlar sizden ne bekliyor?

Doğal olarak bu sorunun cevabı bir gerilim oluşturabilir. Peki bu enerjiler altında neler yapılmalı? Öncelikle, bilinçli tüm düşüncelerinizi mantık çerçevesi altında odaklanmayı bilmelisiniz, size ileride sorun olacak ve hiçbir katkısı olmayan deneyimlerden uzak durmalısınız, bilinçaltınızdaki korkularınızla yüzleşmeli ve güven duygunuzu ayakta tutmalısınız.

Güç kazanmanız, sevgi bulmanız ve zorlukları kolaylıkla aşabilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER