Habertürk 19.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, yeni insanlarla tanışabileceklerini, arkadaşlık kurabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz Ay-Yay burcu geçişinin son gün etkileri altında başlıyor. Saat 17:18 olana dek, derdinizi sıkıntınızı içine atarsınız fakat insanlar sizi nasıl görmek istiyorlarsa o şekilde davranmayı da sürdürebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, arkadaşlıklar kurmak yine ön plandadır. Sosyal ve tarafsız düşünmeyi sürdürebilirsiniz. Kendi hayatınız ve değeriniz söz konusu olduğunda konuşmaktan ziyade dinlemeye daha fazla ağırlık verir ama bir zaman sonra yine her zamanki gibi iletişiminizi sürdürürsünüz.

Saat 17:18-23:16 arasında Ay boşlukta kaldığı süre içinde, karşılaştığınız insanların gerçek yüzlerini anlamanız pek kolay olmayabilir. Onun için insanları çok iyi gözlemlemenizi, iyice dinlemenizi tavsiye ediyorum. Bu sizi yanılmaktan, iyi niyetinizin gerçekleri görmenize engel olmasından koruyabilir.

Saat 23:16 sonrası Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, ardından Neptünle olumlu bir görünüm yapacak. Bu etkileşim gecenin ilerleyen saatlerinin huzurlu geçmesini sağlayabilir. Yumuşak duygular, hangi konuda olursa olsun iyi niyetli bir şekilde düşünmenizi sağlayabilir.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER