Habertürk 19.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, hangi yönde ilerlediklerini, kimlerle çalışabileceklerini, neler uygulamak istediklerini çok iyi belirlemeleri gerektiğini söylüyor.

Boğa burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında, Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş kimlik duygunuzu en iyi şekilde ifade ettiğiniz alanın, arkadaşlık ilişkileriniz ve oluşturduğunuz grup içi faaliyetleriniz olabileceğini göstermekte. Ortak bir amaç çerçevesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Siz, sahip olduğunuz her şeyi fazlasıyla önemsediğiniz için, dikkat ettiğiniz en önemli şey, en başından güvenilir ve sağlam adımlar atmak, verdiğiniz mücadeleye değecek faaliyetlerde bulunmaktır. Çünkü herhangi bir şeyi elde etmenin kolay olmadığını ve bu yüzden de risk almamak gerektiğini en iyi bilen kişi sizsiniz. Ve siz bu tarihe kadar, birlik ve beraberlik adına, rahatınızdan ve zamanınızdan fedakarlık ederek, elinizden geleni yapmaktan kaçınmazsınız. Çünkü dost eli uzattığınız kişilerin bir gün sizin için de bu yardıma koşacaklarının bilincindesiniz. Ayrıca, yapınızda bulunan üretkenliği çevrenizdeki insanların görmesi size haz duygusu yaşatabilir. Bu dönemde hedeflerinizin üstüne sabırla yürümeli, yılmadan yorulmadan çalışmalısınız. Size ilerde desteği olabilecek insanlarla tanışmak ve yakın görüşmelerde bulunmak, bir yardımlaşma ağı kurmak daha sonra size artı faydalar olarak geri dönebilir. Sosyal hayatınızla bütünleşmek, sevgi, şefkat ve merhamet duyguları altında diğer insanları kucaklamak ihtiyacı duyabilirsiniz.

Balık süreci genel olarak kendini aşmakla alakalı olacağından, kendinizdeki eksikleri, sınırları aşarak yeni düzenlemelerde bulunmanız gerekebilir. Dostlarınız, güçlü pozisyonda bulunan insanlar, sizinle ortak amacı paylaşan önemli kişilerle nazik, düşünceli, özverili ve mütevazi şekilde anlaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde hassas davranmak, yaşamınızda olan bitene seyirci kalmak, sanki hiçbir şeyi umursamıyormuş gibi bir izlenim yaratmak kesinlikle yanlış olabilir. Net bir kimlik duygusu geliştirmeli, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeyi bilmelisiniz. Şimdi gelelim bu seyir esnasında dikkat etmeniz gerekenlere. Öncelikle böyle bir enerji altında hayalci yaklaşımlar ve ütopik fikirlere bolca rastlamaktayız. Burada durup mutlaka mantıklı bir şekilde düşünmeniz lazım. Amaçlarınız konusunda ne kadar kararlısınız. Yani gerçekten değişimden yana mısınız yoksa birilerinin gelip sizi kurtarmasını mı bekliyorsunuz? Bu çok önemli. Yoksa kolayca dağılır, hedefinizden uzaklaşırsınız. Oysaki kararlı olmak ve ben bu yolda şu şekilde ilerlemeye söz verdim demeniz gerekiyor. Böylece Güneşin enerjisini doğru manada kullanmış olursunuz. Hangi yönde ilerlediğinizi, kimlerle çalıştığınızı, ne gibi değişimler uygulamak istediğinizi kafanızın içinde, çok iyi belirlemek gerekiyor. Bunu yaptığınız zaman ona göre bilinçli hareket edebilir, hayal kırıklığı yaşamadan yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER