Habertürk 02.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, kariyer konusunda geleceğe yönelik yenilikçi tarzda düşünebileceklerini ve ilişkiler kurabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 02 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Sevgili Boğalar, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında kariyer hayatınızla ilgili konularda etkili olacak, iş evinizin yöneticisi Venüs gezegeninin Kova burcu seyri, geleceğe yönelik konular üzerinde yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkiler kurabilmeniz açısından bu enerji gayet önemli. Belki uzun süre etkili bir enerji değil ancak şu var ki doğru manada değerlendirilmesi halinde size çok şeyler kazandırabilir. Bilirsiniz güvendiğiniz ortamlarda ve güvendiğiniz insanlarla çalışmaktan hoşlanırsınız. Ancak şu var ki, bu tarihler arasında başkalarıyla olan düşünce alışverişleriniz, farklılıklara açık olmanız gayet faydalıdır. Ne gibi avantajlarınız olur? Uzun vadeli düşünmeniz kolaylaşır. Başkalarına karşı daha net ve açık davranabilirsiniz. Değişimlere açık olursunuz. Hayata geniş açıdan bakabilirsiniz. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Enteresan kişilerle tanışırsınız ve bu kişiler size farklı dünyaların kapılarını açabilir. Arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Ortaklaşa projeler içinde yer alabilirsiniz. Peki zayıflıklarınız ne olabilir. Bunları bilirseniz önlem almanız kolay olur kanaatindeyim. Kendinizi sadece işe odakladığınız için özel hayatınızla ilgili paylaşımlarda duygusuz ve mesafeli bir tutum içinde olursunuz. Doğal olarak ilişkinizde sorunlar oluşur.

Bilirsiniz özel hayatımızda ne zaman kendimizi rahatsız hissetsek verimli çalışmamız zorlaşır. Evinizle işiniz arasındaki dengeyi iyi korumanız halinde kafanızı başka bir yere takmadan işlerinizi kolayca görebilirsiniz. Bu etki altında kurallar, yönetmelikler bazı kişilere zorlayıcı olabilir. Ancak sizin işinize ne kadar düşkün olduğunuzu bildiğimden bu durumun büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Fakat bir noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Eğer çevrenizdeki bazı kişilerle iş ilişkisi içindeyseniz ve belli bir esneklik içinde hareket etmeniz gerekiyorsa, ben buna uyamam veya benim dediğim olacak tarzında hareket etmeniz sakıncalı olabilir. Venüs Kova burcu süreci madem gelişim ve yenilikler açısından etkili neden inatlaşarak dönemin olumlu gelişmelerinden uzak kalalım ki? Yeri geldiğinde tamam demeyi bilmemiz gerekir. O zaman bu dönemi dar bir alana değil, geniş görüşlere ve düşüncelere açık bir şekilde geçirelim ve işlerimize odaklanalım.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER