Habertürk 20.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (20 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, çevrelerindeki insanlarla uyumlu olmalarını, onlara karşı toleranslı davranmalarını öneriyor.

Boğa burcu 20 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (20 Mart 2011)

Sevgili Boğalar Pazar gününün tümünde etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişi, Çevremizde bulunan kişilerle dostane paylaşımların önemini işaret etmekte. Karşılıklı paylaşım, dengeli iş birliği, kimsenin hakkını yememe ve aynı şekilde sizin de hakkınızı yedirmemek için akıllı, politik davranma zamanınız olduğunu biliniz. İsteklerinizi dış dünyada ifade etmeye çalışırken ılımlı sözcükler seçmenizde fayda var. Duvarları yıkmak değil, gerektiğinde etrafından dolaşarak ilerlemek gayet önemli ve akıllıca olur.

Eğer alternatifimiz yoksa ve eğer mevcut durumumuzda çıkmazlar içindeysek o zaman bize uymayanları gerçekçi bir biçimde ele alarak neler yapabiliriz sorusuna cevap bulmamız lazım. Gündüz saatlerinde etkili olacak Ay-Pluto zorlu görünümü ve akşam saatlerindeki Ay-Satürn kavuşum etkisini gerilimden uzak bir gün geçirmenin tek yolu, insanlarla uyum içinde olmak ve elden geldiğince toleranslı davranmaktır. Zaten bir Boğa genel olarak karmaşadan uzak durmaya çalıştığı için, bu durumun bilincinde hareket etmesi yararlı olabilir.

Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER