Habertürk 20.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, attıkları her adımı dikkatlice gözden geçirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar Cuma gününün ilk etkili enerjisi saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs ve ardından 10:05 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümdür. Bu etki altında hayata bakış açınızın özünde sağlamlık yer alır. Attığınız her adımı dikkatlice gözden geçirebilirsiniz. Sizin için neyin doğru ve gerekli olduğunun bilinciyle hareket etmeye çalışmanız kolaydır.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Evrensel gerçeklerin peşine düşmenizde sizi destekleyicidir. Hem kendinize hem de dost bildiğiniz insanlara olan ilginizin işaretçisidir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Ummadığınız kişilerden destek görmenizi sağlayabilir.

Saat 11:12 Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm ve saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu, kararlı olduğunuz konular üzerine hırslı bir şekilde gidebilmenizi sağlıyor. Ancak aşırılıktan kaçınmanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünümünün size sunacağı güç karşısında ne övgüler sizi şımartmalı, ne de yargılamalar sizi yıldırmalı. Bir takım nedenler karşınıza çıkarak sizi yolunuzdan çevirmeye kalksa da, eğer amacınız belli ve sizin için en doğrusu ise bilin ki, bilinmeyen birçok güç size destektir. Eğer siz bütünlüğünüzü bozmadan yolunuzda ilerlemeye kararlı iseniz, biliniz şu anki konumunuzdan çok daha yüksek yani zirveye çıkabilirsiniz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER