Habertürk 20.04.2011

Boğa burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, kimlerle işbirliği yaptıklarını bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerini öneriyor.

Boğa burcu 20 Nisan 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili Boğalar 09:50 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerlemeye başladığında, yüksek ideallerinizi hayata geçirme arzunuz fazlasıyla yoğundur. Maddi gelir, başkalarıyla olan finansal ilişkileriniz konularında hevesliliğiniz artar. Engellenmeye tahammülünüz yoktur. Saat 10:31 civarında özellikle parayla alakalı konularda dikkatli olmakta fayda vardır. Kimlerle işbirliği yaptığınızı veya hangi konuda ilerlemek istediğinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz yararlı olur. Saat 13:29 itibariyle maddi konularda yaşanabilecek sürpriz gelişmelere karşı yedek bir plan yapmakta fayda vardır. Hesap dışı durumların yaşanma ihtimalini göz önüne alarak ilerlerseniz bir sorun çıkmaz

Saat 23:42 itibariyle burcunuzda ilerleyen Güneş, Neptünle olumlu bir görünüm yapacaktır. Bu enerji önümüzdeki bir ay boyunca sizler açısından gayet olumludur. Hem kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlar hem vizyonunuzu güçlendirir hem de kişisel anlamda kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Mistik uğraşılar için biçilmiş kaftan bir enerjidir.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER