Habertürk 21.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, ileriye dönük planlamalar yapmanın yararlı olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, parasal konularda hızlılık, aktivite dolu bir zamanın işaretçisidir. Ben böyle dönemlerin kısmetlilik açısından Boğalara yaradığını düşünürüm. Çünkü iki ayrı işten, iki ayrı uğraşıdan, iki ayrı meslekten gelir elde etmek mümkündür. 2 Haziran tarihinde bu alanda Yeniay ve Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Demek oluyor ki, kazanç anlamında epey hareketli bir dönem sizi bekliyor dostlarım. Öğretmenlik, halkla ilişkiler, konuşma ve yazıya dayalı meslekler, ticaret, yolculuklar, eğitim sektörüyle alakalı faaliyetler, basın, yayın, medya, komisyonculuk gelir kaynakları bakımından gayet etkili.

Girişimde bulunma fırsatı yakalayacağınız bu süreçte, ileriye dönük planlamaları ve bu doğrultudaki stratejinizi belirlemeniz son derece yararlıdır. Ayrıca dağılmadan, akıllı bir şekilde ilerlediğiniz zaman önünüze çıkan fırsatları gayet kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. Parasal konularda görüşmeler bu süreçte fazlasıyla yoğunlaşabilir. Deneyim merakınızla birleşen akıl gücünüz ve sözel yetenekleriniz sayesinde ben bu dönemi gayet olumlu bir şekilde geçireceğinizi düşünüyorum. Yeter ki, yeniliklere açık olun ve her türlü değişimi günümüze uygun şekilde restore etmeye çalışın. Gerisi inanın çok kolay.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER