Habertürk 21.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, hayallerini gerçekleştirmek, için oyunu kuralına göre oynamayı ihmal etmemelerini öneriyor.

Boğa burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar yeni haftamız tüm burçlar için etkili olacak üç önemli oluşumu işaret ediyor. Saat 00:43 itibariyle Merkür-Mars kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Siz Boğalar için bunun yansıması ne olabilir? Başta maddiyat olmak üzere, sosyal kimliğiniz ve ciddi ilişkinizle ilgili konularda öncelikle bilinçli hareket etmek lazım. Çünkü kendinizi dış etkenler tarafından sıkıştırılmış ve ne yönde karar vermeniz gerektiğini bilemez halde bulabilirsiniz. Bazen düşüncelerimizi denetlemek zordur bilirsiniz. Durumlar istediğimiz yönde gelişmediğinde, birileri bize karşı geldiğinde sinirlenir, istemeden de olsa pişman olacağımız sözler sarfedebiliriz. İşte bu sözler bazı kişilerle aranızdaki köprüleri yıkıcı olabilir. Lütfen sakin olalım.

Saat 03:05 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumu, toplumsal yaşamınız ve meslek hayatınızla ilgili konularda ideallerinize sahip çıkma arzusunun simgesidir. Artık kaderinizi kendi istediğiniz şekilde yönlendirmekten yanasınızdır. Bazı kişiler sizi bulunduğunuz alanda baltalamaya kalkıyorlarsa bütün bunlara katlanmanız tabii ki kolay değildir. İşte bu yüzdendir ki, bir an önce hayallerinizin peşinden gitmek istersiniz. Ancak bunu yapmadan önce benim tavsiyem enine boyuna düşünmenizdir. Sizi yanıltmalarına izin vermeyiniz. Fakat siz de hangi yolda ilerlemek istiyorsanız o yola ait tüm olasılıkları iyice gözden geçiriniz.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşum, her ne pahasına olursa olsun amacı yani hedefi için mücadeleden kaçmamanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayallerini gerçekleştirmek isteyen şövalye gibi davranabilir. Ne pahasına olursa olsun onların peşinden gidecek ve elde edecektir. O denli kendine inanmıştır. Ancak burada önemli olan, dışarıdaki dünyanın kurallarını iyi bilmek, deyim yerindeyse oyunu kuralına göre oynamaktır. Bir adım atarken pişman olmamak için varabileceğiniz sonucu iyi kestirmek, hesap etmek gerekir.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER