Habertürk 22.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, partnerlerinin her bir hareketini ve tavrını gözlemleme ihtiyacı duyacaklarını söylüyor.

Boğa burcu 22 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Sevgili Boğalar yeni gün Ay-Akrep burcu seyri altında başladığında özellikle ilişkimiz, iş ortaklığımız veya hayatın genelinde tutkularımız ön plandadır. Duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Beni seviyor mu, yoksa bir başkası mı var, bu ilişki gerçekten sağlam mı diye sorgulamalarda bulunuz. Aynı durum iş ortaklığı konularında da geçerlidir.

Ortağım benden bir şey gizliyor mu, sözleşme şartlarımıza uygun davranıyor mu diyerek kontrol edebiliriz. Diyelim ki, hayatımızda kimse yok. O zaman da hayata karşı garip bir kızgınlık duyabiliriz. Mutluluğu bulamayacağımızı ve bundan sonrasında aşkın bizim kapımızı çalmayacağına kanaat getiririz. Tabii ki bütün bu duygular gün boyu bizi yoklar durur. Özellikle sabah saatlerinde güçlü olma arzumuz fazlasıyla yüksektir. Tutkular da bir o kadar yoğun.

Gücünüzü her alanda gösterebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER