Habertürk 22.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, aşk konusunda gövde gösterisi yapılabilecek bir gün olabileceğini, daha esnek davranmak gerektiğini söylüyor.

Boğa burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar Salı günümüz Ay-Terazi enerjisi altında başladığı için, kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda rahatlatma arzunuz ön plandadır. Gerek başkaları ve gerekse kendiniz için her şeyin en güzeli neyse onu istersiniz. Küçük düşmekten, yanlış yola saparak huzursuz olmaktan sakınırsınız. İşlerinizi sakin bir biçimde bitirme enerjiniz sabah saatlerinde yüksektir. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta kalacağı için, bu kısa süre içinde iş hayatınız veya gündelik temponuzu ilgilendiren konularda ılımlı bir şekilde hareket etmek ancak dikkati de elden bırakmamak yararlıdır.

Ay boşluktayken saat 11:09 da Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşum, hedefimizin ve amacımızın ne olduğunu ve bu amacı gerçekleştirmek için neler yapmamız gerektiğini kendi içimizde tespit etmemizi sağlayıcıdır. Bilinçlenerek, ruhsal anlamda kendimizi güçlendirebiliriz. Hedeflerimizi yeniden belirleyebilir ve bu hedeflere ulaşmanın aslında hiç de zor olmadığını hissedebiliriz.

Saat 11:29 sonrası Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, hırsınızı, tutkularınızı besleyicidir. Bu durum ilişkinizle alakalı konularda denetlenmesi güç gövde gösterilerine neden olabilir. Değerleriniz, fikirleriniz size göre önemlidir ve bunların üzerinde bir başkasının hak iddia etmesine izniniz yoktur. Tabii ki tavsiyem biraz daha esnek düşünmenizdir. Çünkü bu gerilim aranızdaki bağı zedeleyebilir.
Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER