Habertürk 23.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, perşembe günü yapmaları gereken işlerini gözden geçirmelerini öneriyor.

Boğa burcu 23 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Boğalar saat 09:42 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, Marsla uyumlu bir görünüm yapacak. Bu görünüm, maddi ve manevi konularda olduğu kadar ilişkinizle ilgili mevzularda da huzursuzluktan uzak bir gün geçirme arzunuzun göstergesidir. Hayallerinizde mutlu bir dünya özlemi vardır ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürme ihtiyacınız oldukça yoğundur. Kimi anlarda kendinizi bir çocuk gibi sevilmeye ihtiyacı olan biri olarak görebilirsiniz. Saat 15:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, mesleki konulardaki kazancınız veya çalıştığınız ortamdaki insanlarla olan ilişkiniz anlamında sizi düşündürücüdür. Şu anki mevcut konumun pek de arzuladığınız şartlarda olmayışı karşısında duygusal düşünebilirsiniz. İşte böyle bir durumda size destek sunan bir eşin varlığını yüreğinizde hissetmek istersiniz. Hassas tepkilerde bulunabilirsiniz.

Saat 22:08 itibariyle Ay-Neptünle görünüm yaptığında, dışa karşı nazik davransanız da garip bir mahzunluk üzerinize çöker. Eski anılar, yaşanmışlıklar gözlerinizin önünden geçer ve o anda şöyle geriye yaslanıp her şeyi bir kez daha gözden geçirirsiniz. Saat 22:08-22:45 arasındaki Ay boşluk süreci böyle bir ruh hali içinde sürer. Ancak bir yandan da yeni bir hayatın önünüzde açılmakta olduğunu sezgileriniz kulağınıza fısıldamaya başlar. Ki bu ses emin olunuz ki, doğruyu söylemektedir. Hiç kuşkunuz olmasın. Saat 22:45 itibariyle Ay Yay burcuna geçiş yapıp Uranüsle görünüm oluşturduğunda ertesi gün yapılması gereken işlerinizi şöyle bir gözden geçirmeniz güne aktif bir şekilde uyanmanızda faydalı olabilir.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER