Habertürk 23.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, partner ve ilişki konularında kontrolün ellerine geçeceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar yeni haftaya gayet olumlu bir enerji ile başladığınızı bilmenizi isterim. Saat 11:25 itibariyle yöneticiniz Venüs, Mars ile kavuşum yapacak. Böyle bir kavuşum en son Haziran 2009 yılında gerçekleşmişti. Demek oluyor ki, iki yıl sonra hem de Jüpiter burcunuzda ilerlemeye hazırlanırken oluşan bu birleşim güzelliklerin ön işaretçisi olarak umut veriyor. Gerek davranışlarınız, gerek fiziksel görünümünüz gerekse kararlılık anlamında gayet olumlu olan bu yansıma size huzur, ileriye dönük planlama ve bastığınız yeri net olarak görebilme yönünde şans vericidir. Bu kavuşumu fırsat bilerek yavaş ve emin adımlarla zirveye gözünüzü dikebilirsiniz. Yalnız aman gözünüzü seveyim beslenmenize dikkat edin.

Çünkü lezzet hissinin fazlasıyla yüksek olacağı bugünlerde farkına bile varmadan kilo alabilirsiniz. Ayrıca iş konusunda, fazla yorulmayacağınız ve daha çok kazanabileceğiniz bir tercihte bulunmayı düşünebilirsiniz. Ancak ben bunun için biraz daha sabırlı olmanızı akıl başında düşünmenizi öneriyorum. Bugünkü kavuşum, partneriniz ve ilişkinizle alakalı konularda kontrolün elinize geçmesi anlamındadır. Böylece söz sahibi olabilirsiniz. Fiziksel manada sizi güzelleştiren, cinsel açıdan tutkularınızı besleyen bu enerji tüm Boğaların karşı cinsle temasını olumlu hale getirir. Sağlam olanın sürdürülmesini, yanlış olanın tespit edilmesini sağlayan bu enerjinin arzu ettiğiniz güzellikleri size getirmesini diliyorum.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER