Habertürk 24.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (24 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, partnerleri ile ileriye yönelik konularda görüş birliğinde bulunabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 24 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (24 Mart 2011)

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Hayatın zevkli ve keyif veren her güzelliğini tatmak, yaşamak ve hissetmek isteğiyle dolu olduğunuz bugün, cesaretiniz oldukça yükselebilir ve her problemin üstesinden gelebileceğinize dair inancınız büyüyebilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji yeni bir kişi yeni bir aşk veya heyecan anlamına gelebilir. Yalnız bu enerji biraz abartı ve her şeyin abartılı bir şekilde ele alınışı anlamına geleceğinden dikkatli olmayı ihmal etmeyelim. İlişkinizle ilgili konularda karşılıklı her türlü paylaşıma açık olduğunuz bugün, aranızdaki bağı güçlendirmekten yanasınızdır.

Partneriniz de size karşı iyimser, dostane, yardımsever davranışlar gösterebilir. Sezgilerinizin gücü artar ve siz birçok şey hakkında genel bir görüş sahibi olabilirsiniz. Ne yöne gitmeniz gerekir bunu tespit edebilirsiniz. İleriye yönelik konularda birbirinizle görüş birliğinde bulunabilirsiniz. Yükselen burcu Yay olan Boğalar bugün önemli bir iş görüşmesinde bulunabilirler.

Keyifli, verimli, şans dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER