Habertürk 24.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, iş hayatlarında sakin yaklaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

Boğa burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar, saat 10:40 olana dek Ay Kova burcunda ilerlemesini sürdürüyor. İş hayatınızla ilgili konularda sakin yaklaşımlarda bulunmak gayet faydalı.

Saat 10:40-15:23 arasında boşlukta kalacak Ay, önemli işlerin ertelenmesi anlamına gelse de, parasal konularda yaratıcı düşünmenizi sağlayabilir. Ancak malum ödemeler, gecikmeli borçlar veya alacakların tahsili gibi konularda belirsizlik nedeniyle kafanız karışabilir. Belki böyle bir durumda başkası olsa hiç dert etmez hatta rahat bile davranabilir. Fakat Boğa gibi her şeyi sağlam bir çerçevede değerlendirmek isteyen burç mensubunun içi pek rahat etmez. Bu nedenle her şeyi kontrol etmek ve güvende olmak istersiniz. Bu saatlerde benim önerim dışa karşı asla zayıf tarafınızı göstermemeniz, eğer bir şey sizi rahatsız ediyorsa bununla nasıl baş edilir diyerek sakin bir biçimde çözüm bulmaya çalışmanızdır.

Saat 15:23 Ay Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve ardından saat 17:10 da Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu iki enerji, günlük aktiviteniz esnasında karşınıza çıkan insanlara elinizden geldiği kadar yardımcı olmanızı sağlıyor. Ayrıca ideallerinizin peşinden koşmanızı, arzuladığınız bir hayata kavuşma özleminizi işaret ettiği gibi önsezilerinizi güçlendiriyor.

Saat 21:52 sonrası amaçlarımız konusunda iyimser düşünmeye çalışıyoruz, ancak maddi dünyanın şartları bizi her zaman kazanmaya, kaybetmemek için var gücümüzle çalışmaya çağırıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde inancımızı yüreğimizin içinde güçlü tutmakta fayda var.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER