Habertürk 24.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, herhangi bir konudaki problemlerini inançları sayesinde çözüme kavuşturabileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar Ay-Akrep burcu seyri altında güne adım atıyoruz. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, etrafınızdaki kişilerin veya partnerinizin en ufak bir ters davranışını dahi kaldıramamanıza neden olabilir. Prensiplerinize karşı çıkılıyor, hiçe sayılıyormuşsunuz gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Çevrenizde bulunan büyükleriniz veya otorite konumunda bulunan kişilerle aranızda sorunlar oluşabilir. Saat 11:09 da Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Beklentilerinize uygun gelişmeler yaşanmasını, etrafınızdaki insanların fikirlerinizi değerli bulmasını arzuladığınız bugün, ters bir durum oluştuğunda tepkilerinizi denetlemeniz zor olduğu gibi kendinizi kurban durumuna düşmüş gibi hissedebilirsiniz. İşte bu bakış açısı içinizde öfke birikmesine yol açabilir. Neden ben bu durumdayım diyerek duygusal tepkilerde bulunabilirsiniz. Sakin olmakta fayda var. 13:15-14:46 arasında boşlukta kalacak Ay süresince, olayları karamsar ve şüpheli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Saat 14:46 itibariyle boşlukta etkisi sona ererek Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay partnerinizle aranızdaki paylaşım duygusunu güçlendirici bir etki yarattığından, boşluktaki saatlerde oluşan yanlış anlaşılmaların yoluna girmesini sağladığı gibi, uyum içinde hareket edebilmenizde de destekleyicidir. Herhangi bir konudaki problemlerinizi inancınız sayesinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bilmediğiniz konuların gerisindeki gerçeklere ulaşabilmeniz de kolay olabilir.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER