Habertürk 25.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, etraflarındaki insanlarla iyi ilişkiler kurmalarını ve bağlarını güçlü tutmalarını öneriyor.

Boğa burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar saat 01:27 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Güneş ile Yay burcunda seyrini sürdüren Ay arasında oluşacak sondördün etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu oluşum hedeflerinize ulaşma anlamında gelinen son noktanın görülmesi açısından önem taşımaktadır. Sizler amaçlarınızla ilgili olarak mücadele vermektesiniz. Bunlar ister organize faaliyetler olsun isterse bireysel anlamda liderlik gücünüzü açığa çıkaran aktiviteler olsun farketmez sizin ihtiyacınız, bağlı bulunduğunuz grupta liderlik gücünüzü göstermek, başarıya ulaşmak ve olumlu ilişkiler ağı kurabilmek. Bunu gerçekleştirdiğiniz zaman biliyorsunuz ki, hem kişisel anlamda manevi huzura kavuşacak hem de maddi açıdan güçlü bir pozisyona geleceksiniz.

İşte bugünkü sondördün hedefinizin farkında olarak sabırla ve yılgınlık göstermeden ilerlemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Etrafınızdaki insanlarla iyi ilişkiler ağınızı güçlü tutmaya çalışmanız konusunda sizi uyarıyor ve başarıya bu sayede ulaşacağınızı belirtiyor. O zaman bugün tekrar kendi kendimize söz verelim ve yolumuzda dağılmadan ilerlememizi sürdürelim.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER