Habertürk 26.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, patron konumundaki kişilerin yeni ve zor görevler verebileceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar gün boyu devam edecek Ay boşluk etkisi altında, mesleki konularda işvereninizle veya yetkili kişilerle yenilikler konusunda anlaşmanız güç olabilir. İş görüşmelerinde kendinizi yetersiz, kimi anlarda gerilimli hissetmeniz mümkündür. Değişime hazır olduğunuz halde şartlar henüz şartlar olgunlaşmadığı için beklemede kalmanız gerekebilir veya engellemelere takılabilirsiniz. Patron konumunda bulunan kişiler yeni fakat uygulanması zor görevlerle karşınıza çıkabilirler.

Kimileriniz için terfi, tayin, atama gibi mevzularda beklenen haberler gecikebilir veya siz bu konuda bazı şeyleri yeniden düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşınız ufaksa aile büyüklerinizle geçtiğimiz hafta konuştuğunuz bir konuyla ilgili bugün aksaklıklar oluşabilir. Kimileriniz ekip halinde uygulamayı düşündüğünüz bir konuda sistemli ve disiplinli bir şekilde çalışmanızı engelleyecek şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bu örnekler çoğaltılabilir. Durumunuz hangisi olursa olsun bugün asıl sorun, isteklerinizin birileri veya kimi zaman bilhassa kendi içinizdeki korkular nedeniyle engellenmesidir. Cuma 03:36 olana dek, sakin bir şekilde durumları gözden geçirmek, aksaklıkları tespit etmek sizi zarardan koruyabilir.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER