Habertürk 26.02.2011

Boğa burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, kariyer ve toplumsal hayatları konusunda ideallerini tekrar gözden geçirebileceklerini söylüyor.

Boğa burcu 26 Şubat 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Sevgili Boğalar saat 02:17 itibariyle Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünümle cumartesi gününe adım atmaktasınız. Bu oluşum hedeflerini gerçekleştirme konusunda inançla yol alan bireyin kendini güçlü hissetmesini sağlıyor. Yani her şeye rağmen ayakta durabileceğinize dair inancınız büyüyor. Gün boyu Yay burcunda ilerleyecek Ay, hem manevi hem de finansal anlamda kendinizi rahat hissetmek ihtiyacınızın göstergesi. Ama öyle ama böyle bu çetin yolda başarılı bir şekilde ilerleyip güzel bir dünyaya adım atacağınızı düşünebilirsiniz. Belki kolay gibi gözükmüyor ancak imkansız olduğunu kim söyleyebilir ki? Sonuçta her doğan gün yeni bir umudu içinde saklamıyor mu. Bunun sizi bulmayacağı ne malum.

Saat 19:09 Ay-Neptün olumlu görünümü mesleki, toplumsal ve kariyer hayatınızla ilgili mevzulardaki ideallerinizi tekrar gözden geçirmenizi ve inancınızı içinizde büyütmenizde size yardım edici. Saat 20:08 Ay-Uranüs görünümü altında iç dünyanızda sizi itekleyen ve sıkıntılarınıza bir an önce çare bulmanızı söyleyen aktif bir enerji devreye giriyor. Artık sürprizlere hayatınızda yer vermek istemiyorsunuz. Geçmiş bazı konular gözlerinizin önünden geçerken öfke duyabilirsiniz. Ancak 20:08-21:32 arasında Ay boşlukta olacağından elden geldiğince moralinizi güçlü tutmanızda fayda var. Saat 21:32 sonrası Oğlak burcunda ilerleyen Ayın ışığı sizi toparlayıcı ve kendi gerçeğinize sahip çıkmanız için destekleyicidir.

Keyifli ve umutlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER