Habertürk 27.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, güç ve prestij arzusunun kendilerini esir almasına izin vermemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar gün boyu Koç burcunda ilerleyecek Ay, geri planda kalmaya çalışsanız da aslında içsel anlamda tepkisel davranmaya meyilli olabileceğinizin göstergesidir. Yani bir şey canınızı sıkıyorsa sabırlı olmanız pek mümkün olmayabilir. Hatta olayı didikleyerek net bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda ise ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir. Saat 11:19 Ay-Uranüsle kavuşuyor. Hayatın gerçeklerinden kopuk yaşamamalı, güç ve prestij kazanma arzumuzun bizi esir almasına izin vermemeliyiz.

Saat 15:31 itibariyle birikimlerinizi değerlendirmek adına kısa vadeli ancak kazandırıcı olana yönelebilirsiniz. Yeni bir banka hesabı açtırabilir veya döviz satın alabilirsiniz. İş görüşmenizin olumlu geçmesi halinde ne zamandır düşündüğünüz ev değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Kazancınız konusunda ileriye yönelik olarak umutlarınızı yenileyebilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER