Habertürk 28.03.2011

Boğa burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, ideallerini ertelemek zorunda olsalar da bunun onları etkilemesine izin vermemelerini tavsiye ediyor.

Boğa burcu 28 Mart 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Sevgili Boğalar, yeni haftaya önemli bir enerjinin etkinliği altında başlıyoruz. Jüpiter-Satürn arasında oluşacak karşıtlık etkisini anlayabilmemiz için, bu iki gezegenin seyrini iyi çözümlemek gerekiyor. Jüpiter Koç burcunda, kişinin özgürce kendini savunması ve inancı doğrultusunda hayata bakması şeklinde özetleyebiliriz. Geçtiği yaşam alanında ise, kişinin istediği gibi özgür hareket etmesi oldukça zor. Doğal olarak kendini savunmak isteyen, kendi gerçeğinin, bağımsızlığının peşinden gitmek isteyen birey, ya geçmişi, ya hayatın kendisi veyahut bir takım bilinçaltı etkenleri nedeniyle kendini kısıtlanmış hapsedilmiş gibi hissedebilir. Karşıt burçta ilerleyen Satürn-Terazi burcu seyri ise, çalışma hayatı başta olmak üzere kişin başkalarına hizmet etme ve onlarla dengeli, adil paylaşımlarda bulunması anlamına geliyor. Şimdi bu iki anlam birbiriyle çatışmakta. Bir yandan sınırlanıyoruz, diğer yandan işbirliğine zorlanıyoruz. Yani hayat bizi olgunlaştırırken aslında şunu söylüyor. -Önce başkalarına hizmet et, sistemli çalış, bulunduğun ortamda insanlarla iyi geçin. Karşıtlık açısı astrolojik olarak üstesinden gelemeyeceğimiz bir görünüm değil. Ne yapmalıyız? Bir yandan inancımızı ayakta tutacağız. Yani istediğimiz gibi hareket edemesek de, birileri adına ideallerimizi ertelesek de, bunun bizi çökertmesine izin vermeyeceğiz.

Ayrıca kendi yağımızla kavrulmaya çalışıp huzurlu bir hayat yaşarken, şimdi başkaları nedeniyle rahatımızdan olmayı ancak yine de sabırlı ve adil şekilde hizmet etmeyi deneyimleyeceğiz. Tek başımıza karar almanız belki zor olacak, birilerini ciddiye almanız gerekecek, işbirliğinde bulunmaya çalışacaksınız. Ancak bu derslere karşı çıkmanız veya tam tersine aşırı şekilde kendinizden fedakarlıkta bulunmanız sağlığınız açısından sakınca doğurabilir. Yani içe yönelmiş aktif gücümüzü yaratıcılık anlamındaki işlerde kullanarak kendimizi geliştirmemiz lazım. Böylece gerginlikten uzak durabiliriz. Hatta bu sıkıştırılmışlıkta belki de bugüne dek farkedemediğimiz bir çok olumlu yeteneğimizi ortaya çıkartabileceğiz. Durumu bir de bu açıdan ele alırsak, ben bu oluşumun sizler açısından faydalı şekilde değerlendirileceği kanaatindeyim.

Sakin, aklı başında ve bilinçli yönde hareket edebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER